Inklusionsprojekt

TilbageUdskriv

Inklusionsprojekt Vigerslev Allé - Frejaskolen:

Siden 2007 har Vigerslev Allé Skole og Frejaskolen haft et fælles inklusionsprojekt.
Projektet har et dobbelt formål:

• At elever på Vigerslev Allé Skole med autisme eller ADHD støttes til at forblive i de almindelige klasser, ved at lærerne modtager kursus og løbende rådgivning i forhold til eleverne. Rådgivningen forestås af funktionslærer fra specialcentret på Vigerslev Allé Skole Janni Rytsel og Frejaskolens Kompetencecenter ansvarlige Marianne Sollok Nordenhof.

• At elever fra Frejaskolen, som har mulighed for at følge timer i de almindelige klasser på Vigerslev Allé Skole støttes via rådgivning til de lærere der skal modtage dem, gennem samarbejdsmøder mellem de pågældende lærere og elevens kontaktlærer på Frejaskolen samt særlige samtaler med eleven (varetaget af kontaktlærer eller Kompetencecenteransvarlig).

Projektet afsluttes som projekt juni 2010, men samarbejdet fortsætter.
Se artiklen"Drømmen om at passe ind"

SKOLEPORTEN © Skolesoft 2001-14 Til forsiden Information Support